POLÍTICA

S'aprova al ple el reglament del Consell Educatiu de Ciutat

Es concep com un canal de participació per a la ciutadania i les entitats

Una imatge del ple d'aquest divendres | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 19 de novembre de 2021 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres el reglament del Consell Educatiu de Ciutat, l'ens que suposa una transformació del Consell Escolar Municipal, tal com ha exposat el regidor d'Educació, Daniel Recasens.

El document, s'ha explicat al debat, "s'adequa als canvis educatius i socials que s'han produït; alhora que normativitza el canvi de model i de composició d'aquest òrgan de participació, amb una mirada més àmplia de la visió educativa de la ciutat".

El primer reglament del Consell Escolar Municipal va ser aprovat l'any 1998 i modificat el 2000. El Consell Educatiu de Ciutat es presenta, ha assenyalat el regidor, "com un canal de participació que pretén donar veu a la ciutadania, entitats i organitzacions vinculades en el desenvolupament de polítiques educatives dins de l’àmbit territorial del municipi de Reus". En aquest sentit, l'ha descrit com "un òrgan estable de participació ciutadana on regularment es troben la ciutadania, entitats i col·lectius i diferents agents econòmics i socials amb representants de l’Ajuntament de Reus per recollir opinions, debatre i formular propostes sobre la política municipal sobre educació".

En tot cas, és un òrgan consultiu, no vinculant i de participació sobre qualsevol tema relacionat amb l’educació de la ciutat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: