1 de 10
PORT TARRAGONA

Pràctica conjunta del Port de Tarragona i Repsol

S'ha revisat l'efectivitat dels sistemes de protecció de la instal·lació portuària

El pantalà que Repsol té a les instal·lacions portuàries tarragonines | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de novembre de 2021 a les 12:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Port de Tarragona i Repsol han realitzat aquest dimecres 17 de novembre un exercici conjunt en el pantalà que l'empresa energètica té a les instal·lacions portuàries tarragonines. Concretament, hi han participat efectius de la concessió de Repsol, la Policia Portuària del Port de Tarragona i la Guàrdia Civil. En aquesta pràctica s'ha revisat l'efectivitat dels sistemes de protecció de la instal·lació portuària davant d'una situació d'intrusió, així com l'efectivitat de les mesures de detecció existents i els mitjans de coordinació entre els diferents organismes que recull el pla de protecció portuària, tant de la instal·lació de Repsol com del Port de Tarragona.

La pràctica ha finalitzat amb èxit, permetent verificar la "solidesa" de les mesures de protecció existents i la coordinació adequada i ràpida de tots els participants.

[h3Exercicis continuats
El Port de Tarragona organitza aquests tipus de simulacres durant tot l'any per comprovar la coordinació, organització i efectivitat dels protocols establerts per fer front als diferents tipus d'emergències. Els exercicis consisteixen en proves de situacions reals que podrien haver d'afrontar els diferents cossos d'emergències i de seguretat implicats en els plans de seguretat del Port. Cada exercici permet detectar les millores que cal introduir per assegurar una resposta correcta per part de totes les parts implicades.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: