1 de 10
ENTITATS

La Fundació Rosa M. Vivar aposta per les energies renovables

Gràcies a la col·laboració altruista de l’empresa SOLARGEST s'instal·len plaques fotovoltaiques

Imatge d'arxiu d'unes plaques fotovoltaiques | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de novembre de 2021 a les 12:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Rosa M. Vivar, amb la col·laboració altruista de l’empresa SOLARGEST, ha instal·lat plaques fotovoltaiques al Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria. Aquesta aportació de millora a les prestacions de l’edifici possibilita fins a una producció de 5’5 kwh que s’autoconsumeixen i per tant, genera un estalvi de consum elèctric extern als usuaris del centre.

Així mateix, s’estan fent els tràmits per tal que la producció d’excedents no consumits internament es puguin compensar i redueixin la factura de despesa del centre en electricitat. El bon funcionament de la instal·lació està monitoritzat i controlat de manera central per l’empresa instal·ladora i no requereix de manteniment.

La fundació pot consultar la producció d’energia fàcilment a través d’una pàgina web i fer un seguiment de la producció, el consum i estalvi energètic. Aquesta iniciativa solidària suma al fet que l’edifici va ser dissenyat per oferir un excel·lent comportament davant el clima i construït amb materials de baixa empremta ecològica.

És un pas més cap a la sostenibilitat ecològica i la promoció de les energies renovables. Margarita Oliva, presidenta de la Fundació, agraeix l’aportació generosa de SOLARGEST i en especial als germans Gerard i David Pagès els qual han fet possible un estalvi significatiu en la despesa d’electricitat dels usuaris del Centre Terapèutic, tot just en un moment històric de preus elevats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: