COMERÇ

El Pallol es prepara per al període nadalenc

El 26 de novembre, pel "black friday", s'encendran els llums de l'espai comercial

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de novembre de 2021 a les 12:38 |
El Nadal arriba al Pallol de Reus | Cedida
El Passeig Comercial El Pallol de Reus donarà la benvinguda al període nadalenc el proper 26 de novembre amb la popular encesa de llums, el Black Friday i la presentació d'un conjunt d'activitats per a tota la família, que s'allargaran fins al segon diumenge de gener, coincidint amb el festiu dobertura de rebaixes.

A partir de dos quarts de 7 de la tarda del dia 26 de novembre, doncs, el grup de música tarragoní Zapping Trio, conegut per les seves versions de cançons de rock, oferirà un concert gratuït a la plaça d'Evarist Fàbregas fins que, a les 7, es procedeixi al tradicional compte enrere per encendre els llums. En aquesta ocasió, un nen accionarà la il·luminació, que aquell dia estarà encesa fins a mitjanit.

A més de l'actuació musical i l'encesa dels llums, El Pallol "vol que els reusencs i els forans facin les compres de Nadal en un entorn immillorable", segons s'ha apuntat a través d'un comunicat. En aquesta línia, s'ha apuntat que es preveu "un ampli programa" d´activitats. A més del Black Friday, que mantindrà els seus descomptes i promocions fins al diumenge dia 28, hi haurà la Fira d'Artesania, el BesteBat Batukada per l'Alzheimer o el lliurament de joguines a la Creu Roja, entre d'altres.
Participació