Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i el
Forn Sistaré han fet entrega de la
5a beca Sistaré. Aquesta es lliura al
millor expedient del grau de Forneria i Pastisseria des que el 2017 va començar aquesta estreta col·laboració entre el centre i l'obrador.
"S’ha tornat a tancar el cercle. Un nou curs, uns nous alumnes i una nova beca que ha de servir perquè els premiats puguin seguir formant-se o puguin gaudir de material i eines professionals que els ajudin en les seves pràctiques", s'ha apuntat des del Forn Sistaré. La premiada ha estat l’alumna
Maria Dulcet. Serà ella, doncs, qui decidirà en què vol invertir els diners.
A l’acte d’entrega, fet davant mateix de la botiga de pa del carrer Ample de Reus, hi van participar els germans Tomàs i Xavier Pamies Sistaré; el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jorge Gómez; la cap del departament de Forneria i pastisseria, Assumpció Vilella; el professor Roger Soler, i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just.
A l’acte també es va fer entrega d’una
màquina de pastar professional al guanyador de la beca de l’any anterior, l’alumne
Joan Ollé.
“Per a nosaltres és molt important poder tenir aquesta relació amb l’escola i els alumnes. Una relació que no només queda reflectida amb aquesta beca, sinó en participacions en tallers, demostracions i xerrades al propi centre i en la possibilitat que els alumnes puguin fer pràctiques en el nostre obrador. Alguns d’ells hi han acabat treballant durant força temps”, ha subratllat el forner Xavier Pàmies.