1 de 10
POLÍTICA

El PSC porta al ple l'elaboració d'un pla per garantir la seguretat de les dones

"Tenen por de caminar per certes zones de la ciutat", afirma Martín

Els regidors socialistes, abans d'entrar al ple del passat octubre | PSC/ Twitter
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 17 de novembre de 2021 a les 12:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Que l’Ajuntament de Reus elabori en el termini de sis mesos una diagnosi de la inseguretat de les dones a la ciutat i, un cop analitzats els resultats, elabori un pla d’actuacions, a curt, mitjà i llarg termini, per tal que "desaparegui la inseguretat de les dones i la resta de la ciutadania". Aquest són els principals objectius de la moció que el grup municipal del PSC defensarà al pròxim ple d’aquest divendres (en directe, a Reusdigital.cat). Val a dir que el regidor no adscrit, Raúl Meléndez, s'ha sumat també a la defensa de la moció en qüestió. 

El portaveu socialista, Andreu Martín, ha explicat aquest dimecres que “La seguretat és un element essencial que marca el desenvolupament i el progrés d’una ciutat i per tant és molt important que des de les administracions que tinguin atribuïdes les competències en la matèria, s’adoptin mesures per tal de garantir la seguretat pel benestar de la ciutadania”.

“En els darrers anys, la sensació d’inseguretat entre les dones ha augmentat notablement a Reus. Fets com que les dones tenen més por de caminar per certes zones de la ciutat i sobretot en horari nocturn, formen part de la realitat del dia a dia de les dones a Reus”, ha argumentat Martín després. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: