1 de 10
OCUPACIÓ

Trenta-nou persones s’incorporen als Plans d’Ocupació a Vila-seca

Són auxiliars de serveis, agents cívics, o peons de serveis, entre altres llocs de treball

La presentació del pla s'ha fet aquest dimarts | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 16 de novembre de 2021 a les 12:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El centre cívic i cultural El Colomí, de Vila-seca, ha acollit aquest matí de dimarts l’acte de presentació de les 39 persones que ja han començat a treballar al municipi, en el marc dels diversos Plans d’Ocupació impulsats des de l’Ajuntament.

Relació diversa de llocs de treballDestinat a aquelles persones que es troben en situació d’atur, el pla presentat aquest dimarts "té l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral i promoure l’ocupabilitat de les persones que hi participen", segons s'ha explicat des del consistori. D’aquestes 39 persones, 30 formen part del segon Pla d’Ocupació Municipal d’enguany, cinc són agents cívics procedents del primer Pla d’Ocupació Municipal i quatre persones més corresponen a joves en practiques del Programa de Garantia Juvenil que van iniciar al setembre.

La relació de llocs de treball és diversa. Hi ha, posem per cas, auxiliars de serveis, agents cívics, peons de serveis generals, encarregats i tècniques de suport a diversos departaments municipals.

L’acte de benvinguda als treballadors ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d’Acció Social, Lucia Teruel i la regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques, Manuela Moya. El primer ha apuntat que “es tracta d’una gran oportunitat que tenen aquests treballadors per tal de reincorporar-se al món laboral”.

Fonts municipals han volgut recordar que, des de l’any 2012, l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos plans d'ocupació amb finançament propi, "per fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: