TECNOLOGIA

Què és la «llista negra», la nova funció de WhatsApp?

Podreu decidir quins usuaris veuen l'última hora de connexió i quins no

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 15 de novembre de 2021 a les 17:22 |
Hi ha una nova funció de WhatsApp | Pexels
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
WhatsApp no deixa d'innovar. Segons informa el portal GSMArena, ara l'aplicatiu està provant una nova funció que permet als usuaris decidir a quins usuaris volen ocultar el missatge de "Vist per última vegada...".

La novetat ja està disponible per a telèfons Android que comptin amb la versió beta del servei de missatgeria. La resta de dispositius hauran d’esperar per tal de poder utilitzar aquesta opció. 

Actualment, els usuaris poden determinar si la seva última connexió és visible per a tothom o no és visible per a ningú. Ara, però, WhatsApp vol que aquesta informació pugui ser "personalitzada". Com? Doncs donant a l’usuari l’opció de crear una espècie de "llista negra" en la qual podran determinar quins contactes no tenen accés a la seva darrera connexió. D’aquesta manera, doncs, serà cadascú qui decideixi qui pot veure quan estem en línia i qui no.

A més, WhatsApp també està treballant en la creació de "comunitats", una funció que permetrà als administradors reunir diferents xats en un mateix grup.

Altres notícies que et poden interessar




Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: