1 de 10
DIGUES LA TEVA

Promovem la recuperació del patrimoni i de la nostra història

Imatge d'una concentració, el passat maig, de la Plataforma Conservem l'estació de Cambrils | ACN
per Plataforma Conservem l, Reus, Catalunya | 15 de novembre de 2021 a les 17:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de la Plataforma Conservem l'estació de Cambrils ens hem quedat molt sorpresos quan hem buscat què deien els partits de govern de l'Ajuntament de Cambrils al seu programa de les darreres eleccions municipals en relació a l'estació de Cambrils.

Per exemple, què deia el partit de l'alcalde Oliver Klein, el NMC? Doncs ni més ni menys deia això: "Preservarem i donarem usos ciutadans als edificis sense activitat de l'estació de trens així com a l'antiga Escola Municipal de Música quan es traslladi".

No podem estar-hi més d'acord! El problema és que dos anys després, el partit NMC defensa tot el contrari. Ens preguntem que com pot ser que després d'haver defensat per les xarxes mantenir l'edifici de l'estació i haver rebut un gran uoport públic, els polítics s'hagin mobilitzat en contra creant plataformes paral·leles, amb arguments fàcilment replicables, i s'hagi creat molta tensió i moltes baralles, afirmant coses com que la població no tenia cap dret a votar, que l'estació havia d'anar a terra.

El mateix que deia això ara és regidor de Cultura. Alguna raó hi ha d'haver per voler enderrocar un edifici de 157 anys d'història, a canvi d'aixecar-ne dos de nous que "representin la història de l'estació". No és suficient representació que el propi edifici reflecteixi la seva història? Ho tornem a dir. Les avingudes es poden unir sense enderrocar l'antiga estació. Els plànols que hem fet ho demostren.

Ja està bé de suportar l'especulació urbanística. Promovem la recuperació del patrimoni i de la nostra història!

Plataforma Conservem l'estació de Cambrils.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: