Gastronomia

La Ganxet Pintxo de tardor deixa un bon regust

per Laura Navarro, Reus, Catalunya | 13 de novembre de 2021 a les 11:21 |
En l'edició d'enguany han participat una trentena d'establiments | Tània Sala
La ciutat ha tornat a recuperar l'ambient característic de la ruta de la Ganxet Pintxo després de tres edicions absents a causa de la pandèmia. Durant aquests dies, és habitual veure grups de persones, amb la guia de les tapes a la mà, recórrer els carrers i escollint quin ha de ser el seu pròxim establiment per tastar l'àpat que serveixen i beure cervesa a 3,5 euros.

Aquest diumenge es tanca la present edició de tardor. I ho fa amb un gran nombre de tapes consumides, un bon regust als clients que s'han apropat a consumir-les i satisfacció als bars i restaurants participants. La Ganxet Pintxo és un èxit, no sols per l'afluència de públic sinó pel reclam promocional que significa per als establiments.

En declaracions a Reusdigital.cat, Sergi Llambrich, del Restaurant Cal Gallisà, afirmava estar "molt content de com ha anat la Ganxet Pintxo aquests dies. La gent està responent molt bé, hi ha moltes ganes". Llambrich reconeixia que "ja tocava una mica d'alegria. Ens va molt bé -afegia- perquè també es donen a conèixer locals que no es coneixien, i a través de la Ganxet Pintxo és una manera de donar-te a conèixer, que puguin veure't i provar alguna tapeta teva".

En la mateixa línia, la Sílvia d'El racó del JP assegurava, que "en aquesta primera edició en la qual hem participat, la impressió ha estat molt bona. No he anat a guanyar diners ni molt menys, sinó que m'he donat a conèixer, ja que sóc nova en el sector", explicava, reconeixent de pas que si bé "entre setmana ha estat més fluix, el cap de setmana es ven molt bé". La Sílvia es mostrava satisfeta pel fet que "hi ha hagut molta gent nova. No és un carrer de molt de pas -el local es troba ubicat a la plaça de les Basses-, però en tenir el pintxo, molta gent ha vingut a fer la ruta. Sense cap dubte tornaria a participar en una altra edició", deixava anar amb convicció.
 
Participació