COMERÇ

Quins negocis centenaris del Camp han estat premiats per la Generalitat?

L'establiment Casa Borrull de Reus és entre els distingits

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 de novembre de 2021 a les 18:59 |
Exterior de Cal Blanco, a Valls, un dels comerços centenaris del Camp premiats per la Generalitat | Google Maps
La Generalitat ha distingit amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris cinc negocis del Camp i dos de les Terres de l'Ebre. En la categoria de 150 anys o més ha reconegut L'Adrogueria-Celler Porta Comerç, fundada el 1800 a Montblanc, i la cistelleria Cal Blanco, oberta des del 1850 a Valls.

Altres tres establiments del Camp i Penedès que han rebut també aquest premi en la categoria de 100 anys o més són: Casa Borrull (1919) de Reus; la Farmàcia Mestres (1920) de El Vendrell, i el mercat municipal d’aquesta localitat del Baix Penedès, fundat el 1887. En aquesta mateixa categoria també s'ha premiat l'Hostal de l’Anton, fundat el 1891 a Batea, i Casa Asmundo, el 1912 a Sant Carles de la Ràpita.


El guardó reconeix els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Enguany s'ha celebrat la 21a edició, corresponent a 2020, conjuntament amb la 20a edició, de 2019, que no es va poder convocar a causa de la covid-19.
Participació