ART

«Viure a mitges» a la galeria d'Art AMill, de Vinyols

A càrrec dEster Ferrando i Sebastià Martori

Dues de les peces de la mostra | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 12 de novembre de 2021 a les 15:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El centre d'Art Amill de Vinyols i els Arcs ha inaugurat l'exposició Viure a mitges, d'Ester Ferrando i Sebastià Martori. Aquesta proposta s'emmarca dins del cicle Què ens mata? i l'exposició ha partit d'un text creat especialment per aquesta ocasió per Sebastià Martori.

L'escrit desenvolupa de manera narrativa el concepte Viure a mitges. Aquest text té una presencia física a la sala ja que es troba imprès en una paret de grans dimensions. Ester Ferrando s'ha basat en el text la narració de Sebastià Martori per crear una sèrie d'obres que no il·lustren el text, l'acompanyen en paral·lel desenvolupant de manera plàstica algunes idees i sensacions de la narració.

La fibra de vidre que configura les peces i la utilització de la llum són materials recurrents en l'obra de l'artista. Actualment també es pot veure un altre dels seus treballs a l'espai Aldtu, en una mostra col·lectiva titulada Territoris commutables, juntament amb obres d'Aureli Ruiz, de l'Albert Macaya i de Josep Salmeron.

Ester Ferrando també té a la sala una instal·lació titulada Finestres de blaus. Aquest treball ha estat creat simultàniament amb el que es pot veure a la Galeria Amill i tenen diversos punts en comú. La mostra Viure a mitges es pot visitar els dijous a la tarda i els dissabtes al matí fins al 30 de noviembre a la galeria Amill de Vinyols.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: