1 de 10
ENSENYAMENT

L'INS Baix Camp rep la certificació del sistema de gestió ambiental del Departament d'Educació

Només 7 centres educatius tenen aquest reconeixement

Professors de la comissió de Gestió Ambient | Institut Baix Camp
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 de novembre de 2021 a les 12:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la XIX jornada de qualitat organitzada pel Departament d'Educació en l'àmbit català que s'ha celebrat aquest dijous 11 de novembre, l'institut Baix Camp ha rebut el reconeixement i la certificació del sistema de gestió ambiental (Norma ISO 14001).

Actualment, només 7 centres educatius del Departament d'educació tenen aquest reconeixement i certificat, que demostra el compromís del centre amb la sostenibilitat i el medi ambient tant des del punt de vista educatiu com en la gestió dels recursos.

Pròximament s'instal·laran i es posaran en marxa plaques solars que serviran tant com a recurs sostenible pel centre com per difondre la seva utilització i coneixement entre el seu alumnat. En el transcurs de la mateixa jornada, el Centre educatiu ha explicat en diverses taules de work-cafè les "bones pràctiques educatives, organitzatives i de gestió" fetes per membres de l'equip directiu i de personal coordinador de l'Institut Baix Camp.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: