1 de 10
FOTOGRAFIA

La feina dels pescadors, en una exposició a Vila-seca

"Amolla-ho a banda", una mostra de l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils, arriba a la vila del Tarragonès

Imatges de la mostra | Revista Cambrils/ GDDCT
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 12 de novembre de 2021 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'exposició Amolla-ho a banda de l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils s'inaugura aquest divendres, 12 de novembre, a la sala polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, on es podrà visitar fins el 8 de gener.

De Cambrils, a Tarragona, i ara a Vila-secaEl departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ha cedit temporalment la mostra a l'Ajuntament de Vila-seca durant dos mesos "per donar a conèixer la feina dels pescadors", immortalitzada aquesta pels fotògrafs Luis Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo.

Aquesta exposició, organitzada pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils en col·laboració amb l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils, es va estrenar el passat mes de febrer a la sala Àgora de la vila marinera en el marc del programa de la 4a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic. Posteriorment, es va cedir a la delegació d'Agricultura i Pesca de Tarragona i aquesta setmana arriba a Vila-seca.

Amb les seves fotografies, els tres membres de l'Agrupació Fotogràfica acosten al públic al recorregut que fa el peix de Cambrils des del mar a la Confraria. Luis Salguero i Iñaki Pastó van compartir una jornada de pesca a la barca GAFOR dels germans Gavaldà, mentre que Pilar Gonzalvo va fotografiar l'arribada al port gràcies a la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Cambrils.
 

Cartell de l'exposició fotogràfica Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: