1 de 10
AIGUA

L'ACA licita el contracte del projecte constructiu de la depuradora d'aigües residuals d'Escaladei

Per 84.000 euros

Imatge d'arxiu d'una depuradora d'aigües residuals | ACA
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 de novembre de 2021 a les 10:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat a licitació el contracte per redactar el projecte constructiu de la depuradora d’aigües residuals d’Escaladei, a la Morera de Montsant (Priorat). Amb un pressupost de licitació proper als 84.000 euros, es disposa fins el 18 de novembre per presentar ofertes.

Un cop s’hagi licitat i adjudicat el projecte, es disposarà d’un període de set mesos per a redactar-lo. Actualment, Escaladei no disposa d’un sistema de sanejament en alta. El nucli té una xarxa de clavegueram en baixa, que recull les aigües residuals i les aboca a medi en un sol punt. Per tant, aquesta actuació, que està inclosa en el Pla Hidrològic de l'Ebre vigent (2015-2021), garantirà l’adequada recollida i tractament de les aigües residuals i contribuirà a la millora mediambiental de la comarca del Priorat.

El projecte haurà de preveure en detall les obres a projectar, tant en els aspectes tècnics, de disseny, econòmics, ambientals i administratius, de compliment de la normativa vigent que li sigui d’aplicació i dels específics que estipuli l’ACA. A més, en la redacció del projecte, que també definirà la ubicació de la planta, s’haurà de definir el possible traçat dels col·lectors i els possibles sistemes de tractament, s’implantarà la metodologia de Modelatge d’informació de la construcció (Building Information Modelling, BIM).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: