1 de 10
POLÍTICA

Pellicer se'n torna de «convivències» als barris

Des de dimecres, dedicarà cinc dies a la visita de Pelai, Sol i Vista, Immaculada, Santuari, Misericòrdia i les urbanitzacions Pi i Blancafort

Pellicer, amb una veïna, al centre cívic Mestral | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 de novembre de 2021 a les 15:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El batlle de Reus, Carles Pellicer, començarà aquest dimecres una nova edició del programa Convivències amb l’alcalde. Cinc dies "intensos", segons fonts municipals, durant els quals durà a terme una "immersió total" a Pelai, Sol i Vista, Immaculada, Santuari, Misericòrdia i les urbanitzacions Pi i Blancafort.

A més, dijous a la tarda, entre les 5 i les 7 i al Mas Anglès, l’alcalde atendrà sense cita prèvia els veïns en la segona edició de les Converses amb l’alcalde, una evolució dels Dilluns amb l’alcalde que "permet recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania", s'ha precisat des de l'entorn del batlle.

Tot plegat, per "copsar en primera persona les necessitats i les inquietuds de la ciutadania vivint com un resident més de la zona", raó per la qual "farà recorreguts a peu de carrer; conversarà amb la gent; compartirà àpats amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; visitarà comerços, i equipaments públics; i assistirà a actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc".

L’acompanyaran la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i diferents regidors i regidores implicats en els àmbits que s’abordaran al llarg de les visites.

El programa Convivències amb l’alcalde ha dividit la ciutat en 11 zones i durarà un any. Va iniciar-se el mes passat.

També us pot interessar:
Participació