SECTOR PETROQUÍMIC

Treballadors del sector químic protagonitzen la nova campanya de conscienciació de l'AEQT

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 de novembre de 2021 a les 13:25 |
Imatge de la campanya | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) posa en marxa des d'aquest dilluns 8 de novembre La teva Química (latevaquimica.aeqtonline.com), una campanya de vídeos testimonials que dona la paraula als treballadors del sector petroquímic per explicar com és el seu dia a dia a la feina, quins productes s'hi fabriquen, com es treballen aspectes cabdals com la seguretat o l'impacte mediambiental, quines són les condicions laborals, o quina formació cal per poder accedir a treballar-hi.

En la campanya hi han participat un total de 16 col·laboradors del sector que formen part de 16 empreses de l'AEQT diferents, amb l'objectiu d'oferir així una visió el més representativa i àmplia possible de la diversitat de companyies existent pel que fa a les seves dimensions i també a la seva tipologia (productores, logístiques, auxiliars).

A més, els perfils també reflecteixen la diversitat existent al sector pel que fa a la resta d'aspectes: entre els participants hi ha homes i dones de diferents franges d'edat, que ocupen els diferents tipus de llocs de treball que existeixen a la indústria (des d'operadors de planta fins a personal administratiu) i que presenten també els diferents graus i tipologies de formació. L'objectiu de la iniciativa és fer valer les persones que formen el sector petroquímic de Tarragona.

Alhora, la campanya "busca també transmetre a la societat de l'entorn, de manera transparent i directa, quina és la realitat del sector, de la mà pel testimoni més creïble que existeix: el mateix treballador de la indústria, que accedeix cada dia a les instal·lacions i és qui millor coneix com s'hi treballa, quines mesures i protocols s'hi apliquen, quin és el grau de compromís de les empreses amb aspectes com la seguretat o la reducció de l'impacte", s'ha apuntat.

Paral·lelament, d'aquestes versions completes dels testimonis s'han editat també versions reduïdes per poder ser difoses progressivament en diferents xarxes socials. 
Arxivat a:
Economia, campanya, AEQT
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: