1 de 10
SALUT

L'Hospital Sant Joan instal·la una taula informativa pel Dia Internacional de la Radiologia

L'objectiu és donar a conèixer la incidència d'aquesta especialitat en la salut dels pacients, així com la tasca dels seus professionals

La taula informativa situada a l'interior de l'hospital | Hospital Universitari Sant Joan de Reus
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 8 de novembre de 2021 a les 10:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu del Dia Internacional de la Radiologia, la rambla de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull una taula informativa per tal de donar a conèixer com aquesta especialitat contribueix a la millora de la salut dels pacients, així com la tasca que desenvolupen els seus professionals.

Actualment, a través de la radiologia es poden diagnosticar fractures, observar l'evolució i el desenvolupament del fetus, diagnosticar malalties del cervell i, en general, visualitzar qualsevol part del cos.

El 8 de novembre, Dia Internacional de la Radiologia és la data del descobriment del Raig X per l'enginyer mecànic i físic alemany, Wilhelm Conrad Roentgen. L'any 1895 estava experimentant amb raigs catòdics i ampolles de vidre al buit, quan va notar que quan el corrent travessava l'ampolla, es produïa un efecte fluorescent, cosa que també passava sobre les plaques fotogràfiques. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: