1 de 10
SERVEIS

L'Ajuntament destina 75.000 euros a la millora de sis zones de jocs infantils

Entre altres, a la plaça de Salvador Allende i al parc de Sant Jordi

Una zona de jocs per a la canalla, al parc de Sant Jordi | Google Maps
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de novembre de 2021 a les 14:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació dels contractes de millora de sis zones de jocs infantils de la ciutat, així com els treballs de manteniment de diversos elements de mobiliari urbà. Els diferents contractes sumen un pressupost total de 100.000 euros.

Els contractes preveuen un pressupost de licitació de 75.000 euros a actuacions en zones de jocs infantils situats en els emplaçaments de la plaça de Salvador Allende; dues zones de jocs del parc de Sant Jordi; al parc de Luís Buñuel; i al jardí del Centenari. Igualment, preveuen una inversió de 25.000 euros per al manteniment del mobiliari urbà.

En concret, s’actuarà en 171 bancs i en 100 pilones. El contracte s'emmarca en el desplegament dels plans directors de manteniment de la via pública que té en marxa l'Ajuntament i que preveu una inversió global de 1,3 milions d'euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: