EMPRENEDORIA

Primer «afterwork» per a emprenedors i empresaris al nou Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 de novembre de 2021 a les 19:32 |
Una imatge de la sessió | Cedida
El nou Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus ha acollit aquest dijous a la tarda un afterwork per a emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Es tracta de la primera trobada d'aquest tipus que acull el nou equipament.

Les persones que han assistit a la jornada han pogut conèixer tres projectes emprenedors desenvolupats a la demarcació. En concret, Alba Molas ha presentat Cocina for Kids, una acadèmia de cuina virtual per a infants de 4 a 12 anys que combina l'aprenentatge de la cuina amb l'anglès; Mario Muñoz ha explicat Microalgae Lab, una planta de producció d'espirulina que ha creat i que opta als Premis Emprèn 2021 dins la categoria d'eficiència energètica i sostenibilitat, i Jonatan i Sara han presentat The Wine Truck, un projecte per fer promoció del vi i del coneixement vitivinícola pel territori mitjançant una furgoneta i que també opta als Premis Emprèn en la categoria turisme, cultura i experiències.

Les trobades afterwork de la Diputació de Tarragona ofereixen un espai de reunió per a persones empresàries, emprenedores i inversores amb l'objectiu de fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles clients. 
Participació