1 de 10
COMERÇ

La Cambra s’afegeix al projecte «Reus Espais Vius»

Per "contribuir a la revitalització estratègica del comerç de la ciutat"

Cambra i Ajuntament sumen esforços per revitalitzar el comerç als ravals | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 4 de novembre de 2021 a les 14:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Cambra de Reus s’afegeix al projecte Reus Espais Vius, impulsat per la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament, amb l’objectiu de revitalitzar comercialment els ravals de Robuster i de Sant Pere a partir de la reactivació dels espais comercials buits.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, i el president de la Cambra de Comerç, Jordi Just, s’han reunit aquest matí de dijous per posar en comú els termes de la col·laboració de la Cambra amb aquest projecte que "vol contribuir a la revitalització estratègica del comerç de la ciutat incidint de forma específica a aportar solucions a aquelles zones de la ciutat on hi ha més locals buits", segons s'ha apuntat en un comunicat.

Fins ara, la Cambra de Comerç participarà de forma activa en l’exposició d’intervencions artístiques l’Art que transforma els ravals, que s’inaugurarà el proper 13 de novembre. La Cambra realitzarà les tasques d’acompanyament i supervisió dels espais que ocupen la mostra i també fara difusió del projecte i col·laborarà en la captació de possibles emprenedors/es que es vulguin instal·lar en l’eix.

Les propostes artístiques que es presentaran el proper 13 de novembre formaran part d’una ruta d’aparadors als espais comercials buits intervinguts. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: