1 de 10
AEROPORT DE REUS

Aena adjudica la gestió dels aparcaments de 34 aeroports, entre els quals el de Reus

El període de durada del contracte és de tres anys, amb possibilitat de dues pròrrogues d'un any cadascuna

Imatge de l'aparcament de l'aeroport reusenc | Aena
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 de novembre de 2021 a les 12:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aena ha adjudicat la gestió dels aparcaments de 34 aeroports de la seva xarxa (entre els quals, el de Reus), que tenen prop de 120.000 places, a l'empresa UTE EAS per un import de 77,5 milions euros. Aquesta UTE està formada per les empreses Estacionaments i Serveis S.A.U. (Eysa), Ace Parking Management Inc., i Setex Aparqui. El període de durada del contracte és de tres anys, amb possibilitat de dues pròrrogues d'un any cadascuna.

L'objectiu d'Aena "és prestar el servei de gestió d'aparcament amb les màximes condicions de qualitat i seguretat, apostant per la incorporació de totes aquelles innovacions tecnològiques que contribueixin a millorar l'experiència del client, creant aparcaments intel·ligents contactless i ticketless", segons s'ha manifestat aquest dijous a través d'un comunicat.

L'empresa UTE EAS s'ha adjudicat els dos lots que recull el concurs i que contempla 34 aeroports. Tant el Prat com Reus i Girona són inclosos al lot 2. 

Servei PMRA banda, Aena ha adjudicat també el Servei d'Assistència a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) per a 12 aeroports de la xarxa per un període de durada de quatre anys, prorrogable un any addicional. L'import total de adjudicació de tots els lots, que ha estat per a la UTE formada per les empreses Multiserveis Aeroportuaris, S.A. i Sagital, S.A., ascendeix a 202.710.793 euros.

La base de Reus és inclosa al lot 2 (on també hi són el Prat i Girona) per un valor de 48.577.148 euros. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: