GASTRONOMIA

Inaugurada la Ganxet pintxo de tardor

Fins al 14 de novembre, reusencs i visitants podran degustar les creacions de la trentena de bars i restaurants adherits a la ruta de tapes

Ariel Santamaria ha tallat la cinta inaugural de la Ganxet Pintxo de tardor | Ganxet Pintxo/ Twitter
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 3 de novembre de 2021 a les 21:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Quines ganes que teníem de tornar". Amb aquesta màxima s'ha inaugurat, aquest vespre de dimecres, la nova edició de la Ganxet Pintxo. La ruta de tapes reusenca s'allargarà fins al proper 14 de novembre després de l'obligat parèntesi a causa de la situació sanitària arreu. Les autoritats locals i els representants de la Cambra de Comerç de Reus s'han trobat a la Llotja per donar el tret de sortida a l'esdeveniment. La música l'ha posada l'estrella del cartell d'enguany, el músic Ariel Santamaria, qui ha escrit una cançó especial per a l'ocasió. El messies Juantxi ha tingut l'honor de tallar la cinta inaugural. 

La ruta de la "recuperació" dels carrers



Des de la corporació reusenca, Jordi Just s'ha mostrat feliç per poder tornar a celebrar la Ganxet Pintxo "com toca". "És la recuperació dels carrers", ha apuntat. Per part seva, el batlle, Carles Pellicer, ha fet valer la trajectòria de la ruta de tapes i l'empenta dels restauradors locals per consolidar-la. Finalment, l'acte d'inauguració d'aquest vespre ha servit també per destacar la fidelitat d'alguns dels establiments que al llarg dels anys han apostat per la iniciativa. 
 

Un instant de la inauguració Foto: Reusdigital.cat


Els establiments distingits, doncs, han estat el Bon Mar, la Casa Coder, la Taverna Despertaferro, la Presó, el Museu del Vermut, la confiteria Poy, l'ADN Sistaré, el restaurant 158, i l'Estel. Igualment s'ha reconegut la implicació del CNL per la seva aposta per la difusió del català al sector, del Banc de Sang, dels Mercats de Reus i de l'agència Reus Promoció, a més del consistori de la ciutat. La cervesa Damm, l'agència Ovni de Reus, el cuiner Jaume Solé, el fotògraf Jaume Estivill i el restaurador Joan Pere Ferran també han estat protagonistes. 

Reusencs i visitants podran degustar, fins al 14 de novembre, les creacions culinàries elaborades per la trentena de bars i restaurants de la ciutat que s'han volgut sumar a la Ganxet Pintxo de la reactivació. 


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: