MÓN EMPRESARIAL

Impulsen, des de Reus, una mapa de l'ecosistema emprenedor de la Catalunya Sud

És una web de la companyia Startsud Studio, i incorpora per ara gairebé 150 referències del territori

Detall del mapa, ampliat al terme de Reus | Cedida
per Adrià de las Heras, Reus, Catalunya | 3 de novembre de 2021 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Startsud Studio, el venture builder amb seu a Reus, ha publicat al seu web un mapa de l’ecosistema emprenedor del sud del país.

El mapa és una manera de visibilitzar i donar a conèixer la "potència" de les startups i el seu entorn a la Catalunya Sud, segons s'ha apuntat des de la companyia. En aquesta primera actualització de la iniciativa, el llistat incorpora gairebé 150 referències que inclouen startups, acceleradores, incubadores, coworkings, inversors i organtizacions dedicades a la formació.

Una eina de connexióEl portal web permet filtrar aquestes organitzacions segons les seves categories, el sector, l’any de fundació i el municipi, per facilitar la cerca als usuaris. La iniciativa, doncs, "pretén connectar fàcilment els usuaris amb les organitzacions i fer visible la densitat de l’emprenedoria tecnològica a la regió", s'ha apuntat des de Startsud Studio.

Els impulsors conviden els emprenedors i altres actors de l’ecosistema startup de la demarcació a afegir-se al mapa. Al mateix web de la plataforma hi ha una opció que contempla poder enviar una sol·licitud per sortir-hi. Així, l’eina s’anirà actualitzant regularment amb les noves empreses i institucions que s’hi vulguin incorporar. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: