SOCIETAT

El Consell Municipal de la Discapacitat de Reus comprova l'accessibilitat del passeig de la Boca de la Mina

S'ha fet un recorregut en què s'ha pogut conèixer la remodelació recent

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 3 de novembre de 2021 a les 13:18 |
Un instant de l'activitat | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una trentena de membres de les entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat de Reus han participat aquest dimecres, 3 de novembre, al matí en una visita guiada al passeig de la Boca de la Mina.

L'activitat ha facilitat a les persones participants gaudir d'un recorregut en què han pogut conèixer la remodelació recent del passeig de la Boca de la Mina i verificar, de la mà dels tècnics responsables de la remodelació, "com la inclusió i l'accés universal són eixos vertebradors de tota la intervenció", segons el consistori. Així, per exemple, han pogut constatar l'existència d'un camí enrajolat, al costat del camí de sorra, que "facilita la mobilitat de les cadires de rodes i de qualsevol persona amb dificultats per caminar, i la senyalització inclusiva, mitjançant pictogrames situats als tres punts d'accés i al llarg del passeig", s'ha subratllat.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, també ha fet la visita i ha destacat "la importància d’incloure tothom, ja que és molt important que quan es fa un nou espai a la ciutat o es remodela un d’existent es tingui en compte la inclusió, és a dir, facilitar-hi que persones amb capacitats molt diverses puguin accedir-hi i gaudir-ne, ja que tota la ciutadania té els mateixos drets. La ciutat ha d’estar pensada i dissenyada per a tothom". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: