1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Neix Salut Fabroker, nou departament especialitzat de salut de la corredoria d’assegurances Fabroker.eu

L’objectiu és assessorar de manera personalitzada sobre les millors pòlisses mediques

Kiko Solà i Jordi Nadal | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de novembre de 2021 a les 10:29 |
Aquest article es va publicar originalment el 2 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La corredoria d’assegurances Fabroker.eu segueix creixent i posant a l’abast dels seus client més serveis. L’empresa, líder del seu sector a la demarcació de Tarragona, presenta ara Salut Fabroker, un nou departament destinat a donar resposta a les necessitats actuals de la societat que passen, especialment després del procés de la pandèmia viscuda, per gaudir dels serveis de la sanitat privada.

A través de Salut Fabroker i la web www.clicsalut.com, l’objectiu és assessorar de manera personalitzada sobre les millors pòlisses mediques, cobertures familiars, períodes de carència i altres serveis relacionats amb l’àmbit de la salut privada. Francesc Solà, director de Fabroker.eu, comenta que “crear aquest nou departament és molt important per a la nostra corredoria perquè volem seguir aportant totes les solucions asseguradores tant a particulars com a pimes, grans empreses i corporacions. La suma a la nostra estructura de la gent que formarà part de Salut Fabroker ens permet donar una empenta al sector assegurador de la salut que ara mateix, tal i com estan les coses, és fa del tot necessària”.

Fabroker.eu ha incorporat per coordinar el nou departament de Salut Fabroker a Jordi Nadal, professional del món de les assegurances amb una trajectòria professional de més de 40 anys i que ha estat directiu de companyies asseguradores de la salut com Sanitas o Asisa.

També s’ha sumat a Fabroker.eu la corredoria M&P Diagonal, especialitzada en assegurances de salut, liderada per la família tarragonina Pujol, i amb dues dècades de trajectòria dedicades a aquest sector amb seu a la ciutat de Reus.

Segons les dades oficials, un 31,8% de la població de Catalunya disposa actualment d’alguna pòlissa d’assegurances de salut. L’any passat, de mitjana a nivell estatal, la contractació d’aquest tipus de pòlisses va créixer prop del 7%.
 
(Contingut publicitari).

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: