FESTIVALS

Últims dies per participar en la FiM Vila-seca 2022

El termini de presentació de propostes artístiques finalitza el 14 de novembre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de novembre de 2021 a les 10:22 |
Imatge d'arxiu del grup Cine Nuria a la FiM Vila-seca | Reusdigital.cat
El pròxim 14 de novembre finalitza el termini de recepció de propostes artístiques per formar part de la programació de la Fira de música emergent i Familiar de Vila-seca 2022. La FiM Vila-seca celebrarà la seva pròxima edició els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022.

La convocatòria artística de la FiM Vila-seca està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria; i les companyies, grups i espectacles de música per a públic familiar. Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya i només a través del web www.fim.cat, on també hi ha les indicacions d'inscripció artística.

La selecció, realitzada pel director artístic, Marti Marfà, tindrà en compte la qualitat artística de les propostes pel que fa a creació, interpretació i posada en escena, el seu nivell d'innovació i originalitat, el seu caràcter d'estrena i la projecció que la participació en la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical. La programació de la FiM Vila-seca es farà pública durant el mes de març de 2022.
Participació