1 de 10
RESTAURACIÓ

El restaurant basc Amonaren de Botarell presenta la nova carta per a la temporada de tardor-hivern

Presentació de presentació de la nova temporada al restaurant | Cedida
per Jordi Garcia Arnau, Botarell | 30 d'octubre de 2021 a les 10:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aingueru Rodríguez, el xef del restaurant Amonaren Etxea de Botarell, aposta per aquesta nova etapa postcovid  pel producte i el servei de proximitat. Sempre a la recerca d'un menjar “autèntic i alhora diferent”, tot fent honor al nom de l'establiment Amonaren Etxea, que en basc vol dir “la casa de l'àvia”.

Aingueru reinvidica “l'hosteleria de qualitat a uns preus justos”. També destaca “l'honestedat de la seva cuina” mostrant les etiquetes de traçabilitat de les matèries primeres amb les quals s'elaboren els plats. L'establiment es caracteritza per la defensa del producte “autèntic per gaudir d'un bon àpat”.

Les especialitats per aquesta nova temporada tardor-hivern 2021 són: el carpaccio temperat de vedella les mongetes de Tolosa, el bacallà a la Biscaina i una Picanya molt genuïna.

Amb la voluntat de millorar la seva proposta de restauració, la direcció de l'Amonaren Etxea ha establert una col·laboració amb el Celler Raventós i Blanc de Sant Sadurní d'Anoia. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: