1 de 10
UNIVERSITAT

La URV destinarà 5 milions d'euros a rehabilitar la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia

Pròximament es licitarà el projecte i l'execució de l'obra

Imatge d'arxiu de l'interior de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, abans de la pandèmia | URV
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 d'octubre de 2021 a les 12:29 |
Aquest article es va publicar originalment el 29 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell de Govern de la URV d'aquest dijous 28 d'octubre ha aprovat destinar 5,13 milions d'euros a la rehabilitació de l'edifici actual de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, al campus Sescelades. Una vegada fetes les operacions més urgents per adequar l'edifici, que han tingut un cost de 266.202 euros, pròximament es licitarà el projecte i l'execució de l'obra de remodelació.

El resultat serà un edifici rehabilitat per a l'activitat docent i de recerca però d'ús polivalent, que en el futur podria tenir altres usos si s'obtingués el finançament necessari per traslladar la facultat al campus Catalunya. Les obres, que s'executaran simultàniament amb l'activitat del centre, inclouen la rehabilitació energètica de les façanes i cobertes; la renovació de les instal·lacions de climatització i il·luminació; l'adequació estructural i funcional; la millora de la xarxa d'evacuació d'aigües; l'adequació de la sala d'actes i dels laboratoris, i la renovació de la instal·lació elèctrica.

El projecte executiu determinarà com es concretaran aquestes actuacions i en quines fases. Per aquestes actuacions s'han previst els 5,13 milions d'euros aprovats al Consell de Govern. Fins ara, s'han destinat 1,45 milions d'euros entre el projecte inicial de trasllat de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia al campus Catalunya i les diferents obres i actuacions de millora que s'han dut a terme especialment els darrers dos estius al centre actual.

Augmenta el nombre de noies als graus STEM

En Consell de Govern d'aquest 28 d'octubre s'ha presentat l'informe Dones i homes a la URV, que descriu l'evolució dels indicadors sobre la situació de les dones a la Universitat i amb relació al sistema universitari. L'informe mostra una presència majoritària de dones matriculades en estudis de grau (60%) i una presència més equilibrada de dones i homes en estudis de màster (52% de dones) i doctorat (51% de dones), amb un interès creixent de les dones pels estudis de l'àmbit STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), tradicionalment masculinitzats.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de la universitat. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: