GASTRONOMIA

Tastos de vins i caves al Refugi del Restaurant Cal Gallisà

Cada dimecres al vespre

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 d'octubre de 2021 a les 09:44 |
Una imatge de l'acte | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El restaurant Cal Gallisà de Reus, a l’espai del Refugi, ofereix cada dimecres al vespre, tastos de vins i caves, d’una gran varietat.

El pròxim 3 de novembre, oferirà un tast de caves amb Cellers Grimau DO Cava. El preu és de 14 euros.

El 10 de novembre, es farà un tast amb dolços i soleres del 1900, de De Muller, amb l’ènoleg Jordi Benito. Cinc vins amb aperitiu, al preu de 22 euros.

En els dos casos, s’ha de fer reserva al telèfon 977 120566. 

(Contingut publicitari). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: