ENSENYAMENT

L’Escola Internacional del Camp i L’Onada, amb «La Marató de TV3»

Amb un projecte de videoconferències intergeneracionals

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2021 a les 17:02 |
Una imatge del vestíbul de l'EIC | EIC
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Escola Internacional del Camp (EIC) participarà entre el 2 de novembre i el 19 de desembre en un projecte de videoconferències intergeneracionals entre les persones usuàries (gent gran) dels centres L’Onada i l’alumnat de l’escola.

Aquest projecte "té com a objectiu impulsar converses entre persones de diferents edats amb interessos comuns per fomentar valors com la solidaritat, el compromís i l’empatia", s'ha explicat des del centre. A més, es tracta d’una iniciativa solidària ja que, per cada conversa entre alumnat de l’EIC i persones usuàries dels centres L’Onada, la Fundació OnaCare donarà 1 euro a La Marató de TV3.

Aquesta iniciativa "s’emmarca en un dels quatre pilars de l’EIC, el de servei a la comunitat, integrat en el model educatiu Sòcrates Educa", s'ha subratllat. I és que al llarg de tot el procés educatiu, els alumnes realitzen tasques de servei, dins i fora de l’escola, que "suposen un benefici per a la comunitat i que alhora complementen la seva formació. D’aquesta manera, aprenen el valor de l’esforç i cultiven la solidaritat i la generositat envers els altres", s'ha conclòs des de l'EIC.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: