1 de 10
PORT TARRAGONA

El Port Tarragona participa en un fòrum sobre el corredor mediterrani

"Les instal·lacions portuàries per operar amb el tercer fil estan finalitzades", argumenta Josep M. Cruset

Cruset ha intervingut en una taula rodona | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2021 a les 16:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Port Tarragona, Josep Maria Cruset, ha participaten la 8a Trobada del corredor ferroviari mediterrani, organitzada pel diari econòmic Expansión, en el qual s’han tractat tres grans temes relacionats amb el desenvolupament d’aquesta infraestructura estratègica: el corredor com a mitjà de creixement per a les comunitats autònomes, desenvolupament d’infraestructures, transport multimodal, transport de mercaderies i ampliació de l’àrea d’influència, "claus per augmentar la competitivitat empresarial", i la necessitat "real" del corredor ferroviari mediterrani.

Cruset, ha participat en la 3a taula rodona Necessitat real del corredor ferroviari mediterrani, acompanyat de Jordi Ferrando, director de la Zona Est de FCC; de Marta Subirà, presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat i de Damià Calvet, president del Port de Barcelona.

Cruset ha explicat que “estem desplegant el port del futur per ser competitius en un entorn molt canviant que ja no és un món líquid, sinó gasós, a la velocitat en que es produeixen els canvis”.

Segons ha dit, “per part del Port de Tarragona tenim el deures fets ja que tota la feina interna de condicionament de les instal·lacions portuàries per operar amb el tercer fil estan finalitzades des de fa anys”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: