AIGUA

El CAT celebra la 4a Jornada Tècnica de Consorciats

Una imatge de la jornada | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'octubre de 2021 a les 11:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Enguany la jornada s’ha celebrat en format híbrid. Una desena de consorciats van assistir presencialment a l’aula de l’aigua a l’ETAP de l’Ampolla mentre que més d’una quinzena es van connectar a les jornades telemàticament.

El director-gerent del CAT, Josep Xavier Pujol, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents refermant la voluntat de continuar millorant en la comunicació i transparència vers els consorciats amb aquest tipus de jornades que en properes ocasions es preveuen celebrar de manera presencial.

El programa de la jornada comptava amb tres ponències. La primera sobre el sistema d’auscultació de la conducció principal a càrrec de l’enginyer Joan Cornellà, responsable d’aquest projecte de monitoratge en continu de més de 85 quilòmetres de canonada. La segona ponència va versar sobre la nova directiva d’aigües de consum i la seva adaptació al CAT a càrrec del cap del departament de qualitat de les aigües, Agustí Colom i la directora tècnica de laboratori, Josepa Fàbregas.

Finalment, va cloure la jornada el propi Xavier Pujol fent una ponència sobre les inversions previstes fins a l’any 2023.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: