ENSENYAMENT

El Mas Carandell rep escolars als cultius urbans que gestiona a Sol i Vista

En el marc de la Setmana Bio 2021

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 d'octubre de 2021 a les 16:43 |
Els horts han rebut les visites de grups d'alumnes de centres educatius | Reus.cat
El Mas Carandell ha participat un any més a la Setmana Bio 2021, que enguany ha tingut lloc del 16 al 24 d’octubre a tot Catalunya. La Setmana BIO per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que té l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.

L'activitat proposada en el cas del Mas Carandell ha consistit en organitzar visites escolars als horts urbans ecològics del barri Sol i Vista de Reus, uns espais de cultiu gestionats des del Pla d’experienciació laboral de Manteniment d'horts urbans i escolars dels barris de ponent, que l’IMFE Mas Carandell durà a terme fins a finals d’octubre.

Des del dilluns passat i fins divendres, han passat per aquesta activitat pedagògica, un total de 14 grups d’infants i joves de diferents nivells, que suposen al voltant de 300 alumnes.

Durant les visites, i en funció del nivell educatiu de cada grup, s’han dut a terme explicacions sobre la gestió ecològica de cultius. També han pogut veure la gestió d’un sistema de compostatge amb les restes de l’horta generades pel veïnat. 
Participació