ACTIVITATS

Nous tallers familiars per a nadons i infants a l'Escola de Música de Cambrils

Les cinc sessions, a càrrec de la professora Toti Bolart, es portaran a terme entre el 5 de novembre al 3 de desembre

Imatge d'arxiu d'un infant amb instruments | Cedida
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 25 d'octubre de 2021 a les 11:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha programat nous tallers de música en família adreçats a infants d'entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per una persona adulta. Els tallers impartits per la professora Toti Bolart es portaran a terme a l'Escola de Música (passeig Albert, s/n) els divendres en horari de matí: de 10 a 11 per nadons de 3 mesos a un any (per infants que no caminen) i d'un quart de 12 a la 1 menys deu per nens i nenes d'1 a 3 anys (per infants que caminen). El preu del taller és de 50 euros.

Els dos tallers, de cinc sessions cadascun, es portaran a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de 4 nens/es acompanyats/des d'una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen/a. Les places s'adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció. L'escola compta amb un protocol de protecció i higiene per la COVID-19. Les inscripcions es poden fer en línia des d'aquest dilluns 25 d'octubre en aquest enllaç. Per a més informació es pot contactar amb l'EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l'horari d'atenció telefònica és de 10 a 13 hores).

Segons expliquen des de l'organització, l'etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional. Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el vincle afectiu.

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l'activitat docent de l'Escola Municipal de Música de Cambrils per obrir nous espais de confluència amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu de primer ordre, donar a conèixer els ensenyaments que s'imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general. L'escola també ofereix concerts i xerrades i promou iniciatives adreçades a altres col·lectius com la gent gran.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: