COMERÇ

Exhaurits els «Bons Reus» Tardor

S’han posat en circulació 400.000 euros en bons

per Reusdigital.cat, Reus | 23 d'octubre de 2021 a les 11:16 |
Imatge de l'interior del Gaudí Centre | Cedida
Els Bons Reus tardor que es van posar en circulació aquesta mateixa setmana es van exhaurir divendres. L’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció, ha engegat la sisena i darrera campanya prevista per a aquest 2021 de Bons Reus, inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat.

En total s’han posat en circulació 400.000 euros en bons, adreçats a tothom, tant a les persones empadronades a Reus com a les de fora de la ciutat. Durant tota la setmana s’han pogut veure cues de persones davant de les instal·lacions del Gaudí Centre i també a la guixeta de la plaça de Prim per descarregar els Bons Reus, tot i que la majoria de descàrregues s’han fet en línia.

Per tant, en només cinc dies s’han exhaurit els 80.000 bons emesos. A partir del dia 2 de novembre, es posaran diàriament en circulació els bons que caduquin per no utilització, ja que cal recordar que, a partir del dia de descàrrega, les persones tenen 15 dies per gastar els bons, que si no es consumeixen, caduquen.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha manifestat que "ens sentim plenament satisfets per l’excel·lent acollida dels bons. Especialment, pels beneficis que generen als comerços, serveis i establiments de restauració de la ciutat". La inversió total de l’Ajuntament en les diferents campanyes de Bons Reus ha estat de 1.200.000 euros. Sense comptar els diners que suposarà la despesa d’aquesta última edició en curs, els bons han generat una despesa de 3.514.702 euros, havent multiplicat per 4’3 la inversió inicial del consistori.
 
Participació