JOVENTUT

Dos dies, a Reus, per escoltar els joves sobre la ciutat del futur

Divendres i dissabte, a Cal Massó

per Marià Arbonès, Reus, Catalunya | 22 d'octubre de 2021 a les 12:55 |
Imatge de Cal Massó | Reus.cat
El projecte EDhack Reus, un laboratori social, educatiu i comunitari que impulsa el departament de Joventut de la Regidoria de Salut i Ciutadania juntament amb la Fundació Jaume Bofill, arriba aquesta tarda de divendres i dissabte a Cal Massó.

La jornada consisteix en dues sessions intensives, de 16 hores de durada, on participen 15 equips formats per quatre persones, gairebé 70 persones. Es trobaran persones amb perfils molt diversos, que treballaran de forma col·laborativa, utilitzant eines d’innovació, en la ideació i prototipatge de noves solucions.

Consta de tres fases de treball: COnnecta, COnstrueix, i COmparteix. Seran alternades amb activitats com un taller de percussió corporal, un taller de relaxació i postura corporal, o sessions musicals. Les participants comptaran amb el suport de facilitadores, persones dinamitzadores de les sessions de treball; i mentors, persones amb perfils molt diversos experts en el seu àmbit que orientaran els grups en el procés de creació de les solucions.

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 2.500 euros, l’acompanyament per poder ser impulsat, desenvolupar-se, i produir l’impacte social desitjat.
Participació