EQUIPAMENTS

Comencen les obres del parc del Lliscament de Reus

Els treballs, amb un pressupost de 900.000 euros, s'allargaran deu mesos

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 d'octubre de 2021 a les 12:41 |
Cuerba, Pellicer i Berasategui han visitat les obres | Reus.cat
L'Ajuntament de Reus ha iniciat les obres del parc del Lliscament, el projecte de creació d'un parc esportiu urbà i la recuperació del paisatge i els valors ecològics i naturals a la zona orest de la ciutat. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Servidel SLU, per un import total de 904.638,23 euros. El termini d'execució és de 10 mesos. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui; i el regidor d'Esports, Pep Cuerba, han visitat aquest dijious, 21 d'octubre, les obres.

El parc esportiu inclourà les noves instal·lacions per a la pràctica d'esports de lliscament, així com noves pistes de petanca i elements de cal·listènia. La zona verda de l'entorn preveu la naturalització i la creació de noves zones d'estada entre el barranc dels Capellans i el carrer de la Ginesta.

La instal·lació central és el nou skate park, de 1.066 metres quadrats. El disseny "ha prioritzat la integració paisatgística, amb elements que tenen poc impacte visual ja que s’eleven poc per sobre de la cota del terreny. S’ha buscat la interconnexió entre les persones que patinen i passegen, un espai de relació i de contacte amb els camins i els vianants", s'ha precisat en roda de premsa.

Respecte al parc de cal·listènia, comptarà amb una "gran varietat" d’elements per exercitar-se.

 
Participació