JUDICIAL

La CGT es personarà com a acusació en el cas del mort en accident laboral a Botarell

La causa és al jutjat d’instrucció número 3 de Reus

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 d'octubre de 2021 a les 12:30 |
Vista àeria de les instal·lacions de Secomsa | Secomsa.cat
El sindicat CGT ha fet públic un comunicat, aquest dijous, en el qual ha anunciat que es personarà com acusació en el cas del treballador mort en accident laboral a Secomsa (Serveis Comarcals Mediambientals) el passat dijous 7 d’octubre.


La víctima era "el company Jean, afiliat i delegat de CGT. El treballador va ser atropellat per una pala excavadora i pel que sembla va morir a l’acte, segons les primeres recerques fetes sobre l’accident", segons s'ha fet constar per part del sindicat.

Des de la CGT s’ha informat que, després de tenir coneixement de l'accident, "vam començar a emprendre les mesures necessàries per a esclarir els fets que van causar la mort del company. Per aquest motiu, per garantir que no s’hagués pogut incórrer en alguna mena d’incompliment relacionat amb les mesures de seguretat, i després d’haver visitat les instal·lacions de l’empresa i de reunir-nos amb el comitè d’empresa, on CGT és el sindicat majoritari, hem acordat que la nostra organització sindical es personi com a acusació davant el jutjat d’instrucció número 3 de Reus, que és el que porta el cas, acusació que portarem a terme a través dels nostres serveis jurídics (Col·lectiu Ronda)", s'ha argumentat a la nota.

 
Participació