MEDI AMBIENT

160 veïns completen la gimcana dels ODS de Medi Ambient

Forma part del pla de sensibilització ambiental que impulsa la regidoria

Més de 150 persones han donat resposta a la gimcama | Reus.cat
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 21 d'octubre de 2021 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de la seva activació el passat 22 de setembre, 160 persones han completat la gimcana amb suport digital que la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient ha posat en marxa per tal de difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i encoratjar la ciutadania a implementar en la seva vida quotidiana accions que contribueixin a l’agenda 2030 de Reus, i a la seva pròpia agenda 2030, per millorar la salut del planeta i reconduir l’emergència climàtica.

La gimcana forma part del pla de sensibilització ambiental que impulsa la regidoria de Medi Ambient i estarà activa durant aproximadament un any. El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha encoratjat la ciutadania i, sobretot els joves, a participar en aquesta acció “amb la qual perseguim un triple objectiu: incrementar la consciència ciutadana en aspectes de protecció del medi ambient i sostenibilitat; millorar les pautes i hàbits i incentivar a la reflexió per fer partícips a la ciutadania en el procés Agenda 2030 de la ciutat de Reus”.

Per fer la gimcana només cal agafar un telèfon mòbil i entrar a www.gimcanaODSReus.cat des d’on es pot portar a terme el joc de pistes pels carrers de Reus. El recorregut es pot completar en una hora de durada, aproximadament.

Es poden escollir dues rutes, amb punt d'inici a la plaça del Baluard i punt final al parc de Sant Jordi o amb sortida al Mercat Central i punt final a l'avinguda de Riudoms.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: