POLÍTICA

Caballero i Flores condueixen l'audiència pública sobre pressustos i ordenances

El ple els vota divendres

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 d'octubre de 2021 a les 08:44 |
Captura de pantalla d'un instant de l'audiència | Reus.cat
La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores; i la regidora d’Hisenda, Mariluz Caballero, han presidit aquest passat dimecres una audiència pública en format telemàtic per informar a la ciutadania dels expedients de pressupost municipal i d'ordenances fiscals per a l'exercici 2022 que el govern de Reus portarà a votació del ple de l'Ajuntament el divendres.

L'expedient de pressupost preveu uns comptes de 136 milions d’euros, el que representa un 8,1% menys que del d'enguany. El pressupost, han indicat fonts del consistori, preveu l’esforç inversor "més important" dels últims 10 anys; un pla d’Inversions de 19,5 milions d’euros.

En relació a les ordenances fiscals, l'expedient té en compte l'evolució de l’IPC prevista pel Banc d’Espanya, per plantejar una actualització del 2%.

Durant l’audiència s’ha explicat la proposta de comptes i ordenances municipals per a l’any 2022, i s'ha obert un torn de preguntes i un espai diàleg entre les regidores i les persones que han seguit la sessió. Aquesta ha estat la vuitena audiència pública que realitza l’Ajuntament de Reus i la tercera per parlar de pressupost i ordenances municipals. 
Participació