1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Des de la Selva del Camp, amb dolçor

La cooperativa L’Avellanera elabora bombons d'avellana sota la marca Infrusec

Imatge promocional dels bombons | Zen Emij
per ReusDigital, 20 d'octubre de 2021 a les 17:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL, de la Selva del Camp, ha presentat la seva proposta per a aquest Nadal: bombons d’avellana. Segons han fet saber els seus components, "és un dels productes amb més èxit, durant la temporada d’hivern, de L’Avellanera".

Són elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la seva pròpia cooperativa (40%), i es comercialitzen en pots de vidre de 150 grams. La cooperativa comercialitza els seus bombons d’avellana sota la marca Infrusec.

L’Avellanera treballa, des de 1985, "per defensar els interessos dels agricultors i la seva activitat a través de la creació d’una gamma de productes d’altíssima qualitat", segons han assenyalat els seus components en un comunicat.

L’entitat pertany a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i en l’actualitat compta amb més de 300 socis que cultiven 1.000 hectàrees d’avellanes i 400 hectàrees d’oliveres, amb una producció superior a les 1.000 tones d’avellana i 800 tones d’oliva a l’any.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: