LABORAL

Més de 600 inscrits a la Fira de l'Ocupació Juvenil, de la Cambra de Reus

Té lloc dijous, a la Llotja

per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 17:17 |
Una imatge de l'interior de la Llotja de Reus | Cedida
La Cambra de Comerç de Reus té a punt la quarta edició de la fira de l’Ocupació Juvenil que se celebrarà dijous a l’espai de la Llotja de Reus. I ho farà superant els 600 inscrits en la primera convocatòria presencial després del parèntesi provocat per la pandèmia que va obligar, l'any passat, a adoptar el format virtual.

Segons s'ha explicat des de l'organització, l'àmplia demanda d’empreses per participar la fira i la impossibilitat d’acollir-les totes a l’espai de la Llotja, atenent les seves limitacions, ha conduït a proposar la participació de Gremis (Construcció, Fusters i Forners), entitats comercials (Unió de Botiguers de Reus) i a la mateixa Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (FEHT), a prendre part en l'esdeveniment ja que "en aquest cas actuen de paraigua de les empreses a les que representen".

El president de la Cambra, Jordi Just, ha valorat "molt positivament" l’impacte de la fira entre les empreses, el que al seu parer demostra “la importància d’aquest tipus de convocatòries que són favorables en les dues direccions. D’entrada, entre els joves que tenen la possibilitat de conèixer i valorar diverses ofertes de treball en empreses de referència de la demarcació. Però també per les mateixes empreses que en un sol dia poden donar resposta a la necessitat de trobar perfils adequats en els diferents llocs de treball que precisen cobrir”.

Tallers i jornadesMés enllà de l’espai expositiu i de relació, la fira programa en paral·lel diversos tallers formatius que es desenvoluparan a les aules de la Cambra. És el cas de les formació sobre habilitats comunicatives per a una entrevista, a càrrec d’Àngels Pedregosa, consultora de màrqueting, coach d’equips i professora de mindfuness. I també es realitzarà al jornada La tolerància al fracàs i la motivació, a càrrec de la psicòloga Maria del Olmo.

A més dels gremis i de les entitats empresarials participants, la fira comptarà amb la presència d’Adecco, Bauhaus, Borges, Càmping Joan, Carrefour, Forn i pastisseria Sant Salvador, Forn Sistaré i Adn Sistaré, GCTplus, Inserta, Liasa i Cinpasa, Ramon Bergadà i el SOC. També cal destacar la presència de les oficines Jove de les cinc comarques de l’àmbit territorial de la Cambra.

La fira es podrà visitar de 9 del matí a 2 del migdia i, durant aquesta, si és el cas, els que vulguin assistir-hi poden formalitzar la inscripció a la mateixa recepció de la Llotja, a l’accés des de la plaça de Prim.
 

Cartell de la fira Foto: Cedida

Participació