ACTIVITAT ESPORTIVA

Un tècnic informa els veïns de les rutes del passeig de la Boca de la Mina

Hi és tots els dies

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 10:11 |
Un grup de veïns camina pel passeig de la Boca de la Mina | Reus.cat
Un tècnic esportiu s’ha incorporat recentment, de dilluns a dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge, en horari de matí, per informar les persones que passegen per la Boca de la Mina de les rutes saludables que s’han creat en el marc del projecte de millora i recuperació del passeig i de l’aplicació Rutes Reus.

La tasca dels tècnics esportius, a banda d’informar de les rutes i de com funciona l’aplicació, "té també com a objectiu recollir dades sobre les persones usuàries del passeig i sobre les franges horàries de major afluència per poder adaptar-hi l’oferta d’activitats de dinamització que es posarà en marxa ben aviat", s'ha apuntat des del consistori.

Així mateix, els tècnics esportius estan a disposició de les escoles i grups que organitzen activitats saludables al passeig. Tal com ha explicat aquest dimecres el regidor d’Esports, Josep Cuerba, “la presència dels tècnics esportius permetrà donar a conèixer el traçat de les rutes i també el funcionament de l’app, amb els continguts que s’hi poden trobar i que inclouen consells i recomanacions per a la pràctica esportiva que poden animar moltes persones a descobrir els tres nous recorreguts”.

També us pot interessar:


 
Participació