AJUNTAMENT DEL MORELL

El Morell obre la segona edició d'una beca d'investigació sobre la Vall del Francolí

La quantitat que rebria el guanyador seria de 4.000 euros

per Nació Tarragona, Tarragona | 20 d'octubre de 2021 a les 10:06 |
La façana de l'Ajuntament del Morell | Aj. del Morell
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament del Morell manté obert el termini de recepció de treballs de la segona edició de la beca de recerca i investigació Xavi Catà Pros. Una iniciativa dotada amb 4.000 euros que s’atorgaran al millor projecte d’investigació inèdit en els camps del medi ambient, la salut, la sostenibilitat territorial, la cultura, l’antropologia, la sociologia i la música en l’àmbit de la Vall del Francolí i amb relació amb el municipi del Morell.

L’ajut es concedirà a un sol projecte individual o col·lectiu elaborat tant per morellencs com per veïns d’altres municipis. Les propostes es poden presentar durant 60 dies a comptar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOPT. Les bases de la beca es poden consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament del Morell o a través d’aquest enllaç.

L’origen de la iniciativa La beca, nascuda l’any 2015 amb el suport de la Plataforma Cel Net, ret homenatge a Xavi Catà Pros, un activista mediambiental i veí del municipi que estava molt vinculat a aquesta entitat morellenca, a la vegada que era molt actiu en la vida cultural i social del poble. La primera edició la va guanyar l’ambientòleg i consultor en dret ambiental Joan Pons, amb el treball L’impacte delsserveis ambientals dels ecosistemes en el benestar de les persones a la Vall del Francolí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: