EMPRESES

BASF i Cargill amplien la seva col·laboració

Amb la finalitat de desenvolupar i comercialitzar solucions innovadores basades en enzims per al sector de pinsos per a animals

BASF i Cargill desenvoluparan, produiran i comercialitzaran produuctes basats en enzims | Cedida
per Reusdigital.cat, La Canonja, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 10:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BASF i Cargill amplien la seva col·laboració en el negoci de nutrició animal, afegint capacitats de recerca i desenvolupament i nous mercats als acords de distribució d'enzims per a pinsos existents entre els socis. Junts, desenvoluparan, produiran i comercialitzaran produuctes basats en enzims centrats en el client. L'objectiu és subministrar als ramaders innovacions en els pinsos que redueixin la pèrdua de nutrients, millorin l'eficiència dels pinsos i promoguin el creixement i el benestar animal.
 
"Ens enorgulleix endinsar-nos en aquesta nova etapa de col·laboració amb Cargill. A través de solucions conjuntes continuarem generant noves oportunitats de creació de valor en el camp dels enzims", explica el vicepresidnet de BASF Animal Nutrition & Aroma Ingredients, Julia Raquet. 
 
Els enzims ajuden els animals a augmentar l'aprofitament dels nutrients dels ingredients dels pinsos, la qual cosa millora el seu creixement i redueix l'excreció de nutrients al medi ambient. A causa de la menor excreció de nutrients com a fòsfor i nitrogen, l'impacte mediambiental negatiu es minimitza, i millora la sostenibilitat general de la producció animal. Atès que els enzims milloren l'eficiència d'alimentació dels animals, es requereix menys pinso per a produir proteïna animal. D'aquesta manera, els enzims ajuden a reduir el sòl i l'aigua necessàries per a produir matèries primeres de pinsos.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: