POLÍTICA

S'aprova el cartipàs del govern de Cambrils

S'han creat dotze comissions informatives i s'han nomenat les persones representants de la corporació en òrgans municipals

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 d'octubre de 2021 a les 15:48 |
Una imatge del ple de Cambrils | Cedida
El ple de l'Ajuntament de Cambrils ha aprovat aquest dimarts el nou cartipàs municipal, que estableix les persones portaveus dels grups municipals, les tinences d'alcaldia i membres de la Junta de govern local, les delegacions de competències als regidors i regidores de l'equip de govern, el nomenament de regidors i regidores de barri, la composició, atribucions i funcionament dels diferents òrgans municipals, el nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats i organitzacions externes, i les dedicacions i retribucions dels càrrecs electes.

La sessió ordinària del ple se celebrarà l'últim divendres de cada mes a dos quarts de 12 del migdia. En el supòsit que aquest dia fos festiu, es preveu que el ple es faci el següent dia feiner. La junta de govern està formada per l'alcalde i els set tinents d'alcalde i es reunirà tots els divendres a dos quarts de 10 de 10 del matí. El primer tinent serà Enric Daza Micol; el segon, Josep M. Vallés; el tercer, Juan Carlos Romera; el quart, David Paul Chatelain; la cinquena, Natalia Pleguezuelos; la sisena, Ingrid Duch; i el setè, Santiago Gámez.

Els regidors del governEnric Daza Micol serà el regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública; Josep Maria Vallès Recasens, de Serveis Generals, Medi Ambient i Recursos Humans; Juan Carlos Romera, de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana; David Paul Chatelain, d'Hisenda i Seguretat Ciutadana; Natalia Pleguezuelos, de Joventut i Esports; Ingrid Duch, d'Ensenyament, Igualtat i Polítiques Actives d'Ocupació; Santiago Gámez, de Contractació i Govern Obert; Yolanda Quílez, de Benestar, Salut i Inclusió Social.

Regidories de barriEl regidor del barri antic serà Josep M. Vallés(PSC); el del barri del port, David Paul Chatelain (PP); el de Nou Cambrils, Vallés (PSC); la del barri de la Parellada i Pinaret; Yolanda Quílez (PSC); el d'Eixample Platja, Enric Daza (NMC); la d'Eixample Vila, Ingrid Duch; la dels barris de Ponent; Yolanda Burgos (Cs); el de Vilafortuny, Romera (Cs); el del Molí de la Torre, Santiago Gámez (Cs); i la regidora del barri Regueral serà Natalia Pleguezuelos (NMC).
Participació