1 de 10
MEDI AMBIENT

Reus s'afegeix a una campanya de reciclatge de vidre per lluitar contra el càncer de mama

La promou Ecovidrio en col·laboració amb la Fundació Sandra Ibarra

Els contenidors de la campanya són al carrer de Sant Joan | Reus.cat
per Alba Cartanyà, Reus, Catalunya | 19 d'octubre de 2021 a les 11:28 |
Aquest article es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, s’ha afegit a la campanya Recicla vidre per elles que promou Ecovidrio en col·laboració amb la Fundació Sandra Ibarra, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que se celebra aquest dimarts 19 d'octubre.

Aquesta campanya solidària i de sensibilització contra el càncer de mama té l’objectiu de sumar esforços davant aquesta malaltia i potenciar el reciclatge d’envasos de vidre. Així, segons fonts municipals, Reus s’uneix a la xarxa de més de ciutats de tot l’estat que s’han involucrat en aquesta iniciativa, acollint, un parell de contenidors de color rosa, que volen recordar els pits femenins, al carrer de Sant Joan, davant del Gegant indi. Els contenidors hi seran durant les properes setmanes.

Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaridad frente al Cáncer. En aquesta ocasió, la campanya s'ha estès per més de 170 ciutats, com Madrid, Sevilla, Valladolid, Múrcia, Màlaga o Logronyo. D’aquesta manera, Ecovidrio ha instal·lat 500 contenidors roses arreu.

Dades de reciclatge de vidre a ReusSegons les últimes dades relatives a 2020, exposades aquest dimarts des de l'Ajuntament, els habitants de la ciutat van reciclar un total de 1.556 tones d'envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 14,7 quilograms.

Respecte a la taxa de contenització, Reus se situa amb una mitjana de 353 habitants per contenidor, comptant amb un total de 301 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: