PARTICIPACIÓ

Fan una passejada en el marc del procés participatiu del Carrilet

El dissabte, 23 d'octubre, a les 11 del matí

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 08:00 |
Una imatge d'arxiu de l'avinguda del Carrilet, vista des de l'accés a l'aparcament | Reus.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El procés participatiu obert al veïnat per a la transformació urbanística a l'entorn del Carrilet ja és a la seva segona fase. Finalitzada la primera, més centrada en la diagnosi de la zona, l'objectiu és ara el de recollir les propostes de la ciutadania de 14 anys o més en relació als possibles usos que s'haurien d'incorporar a les bases del futur projecte de transformació urbana de la zona del Carrilet i voltants. S'acabarà el diumenge, 21 de novembre.

Una passejada pel territoriUna de les actuacions previstes és una sortida popular, que ha de tenir lloc el dissabte, 23 d'octubre, a les 11 del matí. S'ha batejat com Passejada de descoberta del territori, i el punt de trobada serà a l'avinguda del Carrilet, número 32. 

A banda, és en marxa una enquesta que es pot completar en línia a través del web https://www.reus.cat/carrilet, o de manera presencial als diferents centres cívics de la ciutat.

També hi ha disponibles als veïns els anomenats Punts d'Interacció Mòbil, amb tres dates a l'agenda per foment de la participació de la ciutadania: el 23 d'octubre, a l'Edhack Reus, d'11 del matí a 3 de la tarda, a la Palma; el 6 de novembre, d'11 del matí a 2 del migdia, a l'avinguda del Carrilet; i el 13 de novembre, en la mateixa franja horària, al Pallol.

Altres iniciativesMés endavant arribarà una sessió de debat i deliberació amb les entitats i col·lectius i persones relacionats amb el sector juvenil o cultural per la definició dels usos futurs del Carrilet. Serà el 4 de novembre, a les 7 de la tarda, a Cal Massó.

Igualment, s'ha previst una sessió de debat i deliberació amb la ciutadania per la definició dels usos del Carrilet, el 14 de novembre, a les 11 del matí, a la plaça del mercat del Carrilet.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: