MÓN EMPRESARIAL

Ana Ibars, nova presidenta de l'AEDT

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 d'octubre de 2021 a les 12:32 |
Imatge de la nova junta de l'entitat, amb Ibars dreta | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El setembre es va celebrar l’assemblea anual de l’AEDT, l’Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona a la seu de l'associació, situada a l'emblemàtica Casa Joan Miret de Tarragona. Seguint l’ordre del dia es va aprovar l’acta anterior, es van presentar els comptes anuals i el pla estratègic de l’associació, així com el dossier de comunicació i espònsors.

Durant l’assemblea es va presentar la nova delegació de l’AEDT al Baix Camp. De la convocatòria d’eleccions que es va realitzar durant els mesos d’agost i setembre van sorgir les membres i càrrecs de la nova junta directiva de l’entitat, que són les següents. La presidenta serà Ana Ibars Pérez; la vicepresidenta, Beatriz Hurtado Aguirre; la secretària, Montse Bes Rams; la tresorera, Adelaida Sánchez Sánchez; i les vocals, Conxita Grau Pedreño i Marilyn Rivera Torices.

En el seu discurs de presa de possessió, Ibars va fer valdre la tasca de l’associació, i va indicar que aquesta nova junta directiva aposta per una clara línia continuista amb el projecte de l’anterior presidenta i fundadora de l’entitat Ana Maria Macho, que va traspassar sobtadament el passat juliol.

L'Associació AEDT va néixer l'any 2015 i el seu objectiu és consolidar una xarxa de dones empresàries i directives a tota la província de Tarragona i ser un referent en el món empresarial dotant a les seves sòcies d’eines, recursos, serveis i formació per assolir els seus objectius professionals. Una de les principals funcions de l'AEDT són les col·laboracions i convenis amb empreses, entitats i associacions amb l'objectiu de visibilitzar el talent femení del Camp de Tarragona. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: